Blog

Mitől lesz “jó” egy elektromos roller?

2023.04.25 22:44
Mitől lesz “jó” egy elektromos roller?

Mitől lesz "jó" elektromos robogó?

Az elektromos robogók azok számára a legjobbak, akiknek minimálisra kell csökkenteniük a tömegközlekedéssel és az autóvezetéssel kapcsolatos problémákat vagy költségeket. Ez egy olyan hosszú távú befektetés, amelyet gyakorlatilag mindenki megengedhet magának; egyben az egyik legjobb kötetlen elektromos jármű az utakon.

Mitől lesz "jó" elektromos robogó?

Az elektromos robogók azok számára a legjobbak, akiknek minimálisra kell csökkenteniük a tömegközlekedéssel és az autóvezetéssel kapcsolatos nehézségeket és költségeket. Ez egy olyan hosszú távú befektetés, amelyet gyakorlatilag mindenki megengedhet magának; egyben az egyik legjobb kötetlen elektromos jármű az utakon.

Kényelem: Őszintén szólva, az elektromos hajtású rollerek felfüggesztése és levegős gumiabroncsainak vagy tömör kerekeinek köszönhetően megfelelő kényelmet biztosítanak a hétköznapi utakon, terepen és mindenhol. 

Ön is előnyben részesíti azokat a rollereket, amelyek minimális holtjátékkal/hajlással rendelkeznek a függőleges kormányon. A megfelelő elektromos roller ezen felül szilárd, kiszámítható és stabil, miközben az elvárt sebességgel halad.

Akkumulátor és hatótáv: Az egyik leginkább zavaró és túlzó információ a gyártóktól a becsült hatótáv. Az igazság az, hogy a való világban olyan sok olyan változó van, amely jelentősen befolyásolhatja a hatótávolságot, hogy valóban nehéz megjósolni, hány kilométert tud megtenni egy modell. A rollerező súlya, magassága, szembeszélje, a terep, az út domborzata, az általa végrehajtott rajt- és megállások mértéke mind szükséges összetevői a normál számításnak.

Még a robogó akkumulátor kapacitásjelzői is gyakran félrevezetőek: a legtöbb gyártó Ah-ban adja meg az akkumulátor teljesítményét; a probléma az, hogy ez a szám önmagában kevés, hacsak nem ismert az akkumulátor névleges feszültsége is, majd ezt a két számot meg kell szorozni, hogy megkapjuk a watt/óra kapacitást (Wh = Ah x Volt). Sokkal egyértelműbb és nyilvánvalóbb lenne, ha az akkumulátor mérete wattórában lenne feltüntetve.

Maximális sebesség: Két sebesség létezik, a maximális sebesség és a kényelmes utazósebesség. Egyes rollerek akár 20 mérföld/órás végsebességet is hirdetnek, de aki ezt kipróbálta, az rájön, hogy bármilyen távolságot csonttörő módon megtenni nem lehetséges nagy aerokerekek és/vagy felfüggesztés nélkül.

Intelligens kijelző: Az előző elektromos roller korszak információs panelei kicsik, nem világítottak és nehezen olvashatók voltak. Az Kugoo egy új, elegáns műszerfali felhasználói felületet alkotott meg; az adatok (sebesség, fokozat, teljesítmény, akkumulátor töltöttség) gyönyörűen jelennek meg egy nagy, tiszta, fényes kijelzőn, egy pillantással.

A lényeg: Ha olyan elektromos robogót keres, amivel messzire megy (képletesen és szó szerint is), válasszon egy nagy 8"-os vagy nagyobb gumiabroncsokkal (lehetőleg levegővel), felfüggesztéssel, minimum 300 Wh+ akkumulátorral és nagy vázzal rendelkező modellt. A zord, valós életstílushoz tervezve a Kugoo és KuKirin modelleket több éven keresztül és 100 000 km-en keresztül tesztelik mielőtt piacra kerül, így az egyik legmegbízhatóbb, legtartósabb, legörömtelibb és legszórakoztatóbb elektromos roller, amelyet ma megvásárolhat.

 

Felmerülő kérdéseivel bátran keressen minket e-mailen: info@berioelektromosroller.hu vagy a +36309941498 telefonszámon. 
Iratkozzon fel hírlevelünkre és kövesse Blogunkat, melyben folyamatosan új információkkal segítjük az elektromos roller vásárlása előtt állókat, vagy a már elektromos rollerezőket!

Kövesse be Tik-Tok oldalunkat: Berio Elektromos Roller

 

Köszönjük, hogy elolvasta bejegyzésünket,

A Berio Elektromos Roller Szakáruház és Szerviz csapata